Om Flogas

Vi kan propan

Letar du efter en ny energilösning till din verksamhet? Flogas är Skandinaviens största leverantör av propan (gasol) och sedan mer än 60 år en komplett partner till svensk industri. Genom åren har vi förutom att leverera gasol även projekterat och byggt många av våra kunders anläggningar. Oavsett om du har en befintlig verksamhet med en annan energikälla eller ska bygga nytt så hjälper vi dig.

På Flogas hittar du ett gäng dedikerade medarbetare, vårt fokus är att erbjuda dig som kund den bästa propanlösningen och en långsiktig, trygg försörjning av propan. Våra depåer finns på strategiska platser över hela Sverige så att vi kan erbjuda tillförlitliga leveranser var du än befinner dig.

Klimatet och miljön

Vi är en del av lösningen

Som resultat av vårt miljöarbete kan till exempel nämnas att vi sedan 2017 kan vi erbjuda våra kunder ett helt förnybart bränslealternativ i form av Flogas XO bioolja. Vi har distribuerat och sålt bio-DME producerad vid Luleå tekniska universitets förgasningsanläggning i Piteå och vi bidrar aktivt till att driften av anläggningen skall fortsätta. Sedan 2016 är vi ett klimatneutralt bolag. Som en del i att bli klimatneutrala har vi klimatkompenserat. Sedan 2016 erbjuder vi våra kunder att klimatkompensera för sina utsläpp genom att köpa Miljögas.

Självklart är vi certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

 

Jag vill bli kontaktad

Skriv ditt namn och telefonnummer så tar en av våra experter kontakt med dig.

Informationen behandlas i enlighet med vår dataskyddpolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.