Nyhet! Vår nya vision: Förnybar energi till alla! LÄS MER

Om Flogas

Letar du efter en ny energilösning till din verksamhet?

Flogas är Skandinaviens största leverantör av propan (gasol) och sedan mer än 60 år tillbaka en komplett partner till svensk industri. Nu är vår strategi att vi ska leda det gröna skiftet.

Hög kompetens

Genom åren har vi förutom att leverera gasol även projekterat och byggt många av våra kunders anläggningar.

Oavsett om du har en befintlig verksamhet med en annan energikälla eller ska bygga nytt så hjälper vi dig.

På Flogas hittar du ett gäng dedikerade medarbetare. Vårt fokus är att erbjuda dig som kund den bästa energilösningen och en långsiktig, trygg energiförsörjning.

Förnybar energi till alla

Vår strategi är att leda det gröna skiftet

Det betyder att vi proaktivt ska erbjuda klimatsmarta lösningar i takt med samhällets förväntningar.

Våra kärnvärden

Förutom att vi alltid strävar efter att vara bäst på det vi gör värdesätter vi integritet och samarbete. För oss innebär det att vi är öppna och ansvarstagande gentemot våra kunder, samarbetspartners och kollegor – det vi har lovat det håller vi.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer som bygger på förtroende och engagemang från båda håll. Vi vill göra rätt första gången, varje gång, och vi vet att ett gediget och noggrant arbete krävs för att nå det.

Säkerhet är ett prioriterat område hos Flogas och en viktig del i vår egen drift såväl som i projektering, byggnation och drift av kundanläggningar. Inget vi gör är så viktigt eller så bråttom att vi inte kan göra det säkert, varje gång!

Vi har ett väletablerat säkerhetledningssystem, fokus på att upprätthålla vår etablerade säkerhetskultur, och sätter upp interna säkerhetsmål som följs upp kontinuerligt. Våra kunder, medarbetare och entreprenörer ska alla känna sig trygga när de jobbar och komma tryggt hem, varje dag!

Säkerhet

Säkerheten först

Integritet

Allt handlar om tillit

Partnerskap

Starkare tillsammans

Utveckling

Ständiga förbättringar

Vi hjälper dig

Våra kunder finns i många olika branscher

Jordbruk, livsmedels-, tillverknings- och processindustri. Eller kan hända har du bara behov av att värma upp en fastighet? Oavsett om du är ett enmansföretag eller ingår i en stor koncern hjälper vi dig hela vägen från planering till driftsättning och drift tillsammans med våra partners och leverantörer.

Våra kunder ska alltid kunna känna sig trygga – och därför är vi aldrig mer än ett telefonsamtal bort när du behöver stöd.

En del av något stort

Flogas ingår i koncernen DCC plc.

DCC är en ledande internationell försäljnings-, marknadsförings- och supportgrupp. Vi tillhandahåller lösningar som världen behöver inom tre transformativa sektorer: energi, hälsovård och teknik; där vi förvärvar, förbättrar och skapar tillväxt i olika verksamheter.

Vi tar med oss vårt tillväxttänkande till våra verksamheter i 22 länder på fyra kontinenter, vilket ger våra 16.000 anställda möjlighet att skapa långsiktigt värde – för våra aktieägare, kunder, samhället och planeten. Världen behöver renare energi för alla.

Våra hållbarhetsmål

Flogas har sedan 2016 varit en klimatneutral verksamhet.

BÄRKRAFTIGT

Flogas är ISO-certifierade

Vi är certifierade i kvalitet- och miljöledning enligt ISO 9001 och 14001

Vårt kvalitetsledningssystem bidrar till att vi fokuserar på ständiga förbättringar och kundnöjdhet, medan vårt miljöledningssystem bland annat har bidragit till den interna förankringen av ambitionerna om att Flogas ska leda det gröna skiftet.

iso-riktig
ISO-9001_14001-Sv

Fokus på säkerhet

Vi har genom åren utbildat mer än 16 000 personer!

En kort brandövning

Detaljerad kundutbildning

Fördelar

Varför välja Flogas?

Beställning

Välj produkt nedan

Beställning​

Biogas

Som kund hos Flogas behöver du inte bekymra dig över hur eller när du skall beställa biogas.

Flogas levererar all komprimerad biogas per automatik till kund tack vare att vi håller koll på aktuell gasmängd hos just dig.

Kontakta oss på Flogas om du har frågor om hur det går till.

Fördelar

Flogas HVO

Produktdatablad

Tryck på önskat dokument.

Vem bör köpa Miljögas?

Alla som köper gas från Flogas och som:

Fordeler

Flogas HVO

Fördelar

Flogas VS

Fördelar

Flogas XO

Säkerhetsinformasjon

Tryck på önskat dokument.

Bestilling

Velg produkt nedenfor

Fördelar

Propan