Referenser

Vad säger våra kunder?

Flogas har flera decenniers erfarenhet av att bygga säkra och driftsäkra gasolanläggningar. Vartannat år genomför vi en kundundersökning som visat på att vi har mycket nöjda kunder.

Du är kanske nyfiken på varför? Nedanför ser du vad några av dem säger om oss och våra produkter.

Ludvig Svensson

Ludvig Svensson är ett familjeägt företag som har tillverkat textilier sedan 1887. Fjärde generationen driver nu företaget och de är specialister på textila klimat- och miljölösningar, designade med insikt för professionella inredare och växthusodlare.

1984 installerades gasol/propan och används till spannramar och ångpannor i produktionen. Titta på filmen och hör Pierre och Mats berätta om varför klimatkompenserad propan från Flogas är ett bra val för Svensson.

Troll-gott konfektyr

 Trollgott i Årjäng har funnits sedan början av 70-talet och producerar ett brett sortiment av konfektyr.

De levererar erkänt gott godis i världsklass även utanför Sveriges gränser. Sedan ett antal år exporteras godis bl. a. ända till Kina. De använder propan för att producera ånga till processen.

I den här filmen visar vår regionchef Jan Ström på ett underhållande sätt hur Trollgott har sparat 2,2 MSEK på fyra år genom att konvertera från olja till propan. Dessutom har CO2-utsläppen reducerats med nästan 500 ton.

Svevia

 Ett av Flogas viktigaste miljömål är att jobba aktivt för att ta fram och distribuera förnybara produkter. Ett exempel på det är när vi levererade BioDME till Svevias asfaltsverk vid Arlanda. BioDME har liknande egenskaper som propan och kan blandas in i propan upp till 20% utan att några åtgärder behöver vidtas på anläggningen. BioDMEn producerades vid förgasningsanläggningen LTU Green Fuels i Piteå.

Hör Stefan på Svevia berätta varför de har valt propan från Flogas och om deras erfarenheter med BioDME.

Dafgårds

Dafgård är ett modernt svenskt familjeägt livsmedelsföretag sedan 1930-talet. Dafgårds använder propan i flera olika processer i sin verksamhet, bla. till varmluftsugnar.

Dafgårds konverterade från olja till propan av både ekonomiska och mijlöbässiga skäl – i den här filmen berättar Dafgård om sina erfarenheter både med propan och Flogas som leverantör.

 

Jag vill bli kontaktad

Skriv ditt namn och telefonnummer så tar en av våra experter kontakt med dig.

Informationen behandlas i enlighet med vår dataskyddpolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.