Propananläggning

Med Flogas som propan-/gasolleverantör gör du ditt liv enkelt – vi tar ansvar hela vägen från projektering till driftsättning av din nya propananläggning.

Tillsammans med våra partners och leverantörer ser vi till att du får en anläggning anpassad efter dina förutsättningar och som håller i många år.

Våra medarbetare har flera decenniers erfarenhet av projektering och drift av propananläggningar så du kan känna dig trygg med att välja en lösning från oss.

Kontakta oss idag så kommer vi på ett förbehållslöst besök!

1. Kontakta oss

Ring oss, skicka e-post eller be om att bli kontaktad via hemsidan.

2. Besök

En av våra trevliga medarbetare kommer på besök till dig.

3. Offert

Du mottar en oförpliktigande offert på leverans av propan och anläggning.

4. Leverans

Vi ansvarar för installationen och levererar propan – du sparar pengar och förbättrar miljön.

“Allt har fungerat perfekt från A till Ö”

Ett lönsamt byte från olja till propan

Använder du olja idag? Oavsett om det är föruppvärmningsändamål eller i en process är det fördelaktigt att byta från olja till propan. Det är ett rent bränsle som inte sotar och smutsar ner. Avgaserna innehåller inget svavel, tungmetaller eller partiklar och endast låga halter av NOx vilket gör det enklare att leva upp till utsläppskrav – och du får en bättre arbetsmiljö. Dessutom är CO2-utsläppen minst 14 % lägre och nästan alltid förbrukas mindre energi vid användning av propan jämfört med olja.

Ofta räcker det med att byta brännare och installera ett försörjningssystem för propan – kontakta oss så kommer vi för att se vad som behövs hos just dig. Att priset på propan de senaste åren varit betydligt billigare än eldningsolja gör att återbetalningstiden blir mycket kort!

Hyrescistern

Den vanligaste lösningen är att kunden hyr sin gasolcistern av oss – det minskar investeringsbehovet och Flogas ser till att cisternen alltid är servad och godkänd för drift – bekvämt för dig.

Automatiska leveranser

Flogas fjärrövervakar nivån i cisternen åt dig och fyller automatiskt på när det behövs – över hela landet. Med fjärrövervakning kan vi dessutom planera våra körningar optimalt – och det är bra för både miljö och plånbok.

Se hur det fungerar

Vad vi gör förklarat på mindre än två minuter

Jag vill bli kontaktad

Skriv ditt namn och telefonnummer så tar en av våra experter kontakt med dig.

Informationen behandlas i enlighet med vår dataskyddpolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.